9022 Győr, Móricz Zsigmond rakpart 1/B
+36 20 581 4420
Homeopátia
Kérjen időpontot!

  Homeopátia

  „A hasonló a hasonlóval gyógyítandó”

  A betegség olyan szerekkel gyógyítható, amely a betegséghez hasonló tüneteket okoz.

  A homeopátiás kezelés célja a test öngyógyító képességének serkentése és erősítése. Olyan egyénre szabott gyógymód, amely a beteg ember egészét-testi, lelki, szellemi tüneteit- egyaránt figyelembe veszi.

  A homeopátiás gyógyászat alapelve, hogy azok az anyagok, melyek az egészséges szervezetben tüneteket, panaszokat váltanak ki, a betegség esetén jelentkező hasonló tüneteket is képesek meggyógyítani. 

  A homeopátiás kezelés célja, hogy a megfelelő gyógyszer megtalálásával a szervezet felborult egyensúlya helyreálljon, és a zavar okozta tünetek megszűnjenek. 

  A homeopátia holisztikus módszer. Ez azt jelenti, hogy nem elkülönülve kezeli az egyes panaszokat, hiszen alapelve, hogy minden tünet egy kórfolyamat része, és nem önmagában keletkezik. Az emberi szervezet csodákra képes: ha van elegendő energiája, számtalan betegségből képes kigyógyítani önmagát. 

  A homeopátia akkor segít, amikor a szervezet fogytán van az öngyógyító erőnek. A szerek nem a betegség legyőzésére alkalmas anyagot tartalmazzák, hatóanyag csak rendkívül kis mennyiségben található bennük. Ami igazán fontos, az az információ, amelyet hordoznak, és amely egy energiát pótló, serkentő impulzust jelent a szervezet számára, hogy az újra képes legyen meggyógyítani önmagát.

  Homeopátia

  Árak

  Alkati szer keresése: 15.000-20.000 FT

  Akut betegségek konzultáció: 6.000-10.000 FT

  Aranyalma-Dent Kft.

  9022 Győr, Móricz Zsigmond rakpart 1/B +36 20 581 4420
  rendelo@aranyalmadent.hu
  Bejelentkezés telefonos egyeztetés alapján!

  Nyitvatartás:
  H-P 8-18

  Kapcsolat

  Ha kérdése van, írjon nekünk

   Aranyalma-Dent Kft. © 2020 - Minden jog fenntartva Impresszum Adatkezelési tájékoztató