9022 Győr, Móricz Zsigmond rakpart 1/B
+36 20 581 4420
Fogászati csapatunk
Kérjen időpontot!

  Dr. Révész Alíz

  Dr. Révész Aliz
  Fogorvosi diplomámat 1996-ban szereztem a SOTE Fogorvostudományi Karán, majd 2 év szakmai gyakorlat után a fog-és szájbetegségek szakorvosa lettem. Azóta a szakmám és a hozzám forduló páciensek felé elkötelezetten, magánrendelési keretek között dolgozom. Első munkaéveimet a győrújbaráti fogorvosi rendelőben kezdtem, amit a szakvizsgám után elsőként privatizáltam, majd 12 és 6 évet töltöttem ismertebb győri  magánrendelőkben. 27. éve vegyes praxist folytatatok, a fogászati kezelések széles palettáját gyakorolva.

  Saját rendelőmet, az Aranyalma-Dent Fogászatot 3 éve nyitottam meg, azóta töretlen kitartással és figyelemmel látom el a hozzám forduló gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

  A növekvő pacientúra és szakmai specializációs kihívások miatt fokozatosan társultak be hozzám a kíválóbbnál kíválóbb szakmai felkészültségű kollégák.

  A szakmai feladatokat megosztva a fogszabályzás lett a szakterületem.

  A fogorvoslás mellett munkám másik felét a komplementer medicina teszi ki.

  Homeopata orvosi szakképesítésemet 2008-ban szereztem, így a fogászat mellett a homeopátiával és biologikus megoldásokkal segítem az alternatív gyógymódok felé nyitott, segítséget igénylő embereket.

  Küldetésem, hogy megismertessem az emberekkel testünk csodálatos működését, és a testünk feletti irányítás felelősségét és visszavételét.

  Dr. Nyilas Nóra

  Dr. Nyilas Nóra
  Mottóm: „Mindenkinek jár egy kedves szó és egy ragyogó mosoly.”

  2012-ben végeztem a Debreceni  Egyetem Fogorvostudományi Karán, majd 2013-ban saját praxist indítottam Körmenden, ahol gyermek és felnőtt fogászati ellátást végzek jelenleg is. Pályafutásom során dolgoztam már több magánrendelőben az osztrák határ mentén, ahol külföldi pácienseket is kezeltem. 2016-ban a Zala Megyei Kórház szájsebészeti osztályán voltam rezidens, az ott megszerzett gyakorlati tudást igyekeztem a praxisomban is kamatoztatni.

  Jó kommunikációs képességemnek köszönhetően igyekszem minden korosztállyal megtalálni a közös hangot, melyet fő feladatomnak is tartok, az orvos-beteg közötti bizalmas, nyugodt légkör kialakítása érdekében. A szakma szabályait szem előtt tartva fontosnak tartom az igény- és személyre szabott fogászati kezeléseket, ahogyan anyaként már gyermekkorban elkezdeni a fogápolás fontosságágát játékos módszerekkel és türelemmel, hogy az első meghatározó alkalom pozitív élmény lehessen.

  Dr. Paár Claudia

  Dr. Paár Claudia
  Kedves leendő és jelenlegi pácienseim!

  Szeretném megragadni az alkalmat, hogy bemutatkozzam. Dr. Paár Claudia vagyok, parodontológus szakorvos. Graduális képzésemet a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem, diplomámat 2019-ben szereztem. Már az egyetemi évek alatt is a sebészet felé irányultam, Tudományos Diákköri munkát végeztem az Arc- Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinikán, illetve szakdolgozatomat is itt írtam. A fordulópontot az utolsó előtti évem hozta, mikor egy négy hetes nyári gyakorlaton betekintést nyerhettem a Parodontológiai Klinika mindennapjaiba. Ekkor döntöttem el, hogy ez a szakterület érdekel igazán, hiszen itt a sebészeti beavatkozások többsége a fogak megtartására irányul.

  Rögtön a diplomám megszerzése után felvételt nyertem a Klinikára rezidensi státuszban. 2022 novemberében kiválóan megfelelt minősítéssel parodontológia szakvizsgát tettem.

  A mindennapokban a fogágybetegség gyógyításával foglalkozom. Ez a fog tartószerkezetét érintő gyulladásos megbetegedés sajnos népbetegségnek számít, azonban túlnyomórészt későn kerül diagnosztizálásra, amit megnehezít az a tény is, hogy általában fájdalom nélkül zajlik, és sokszor a fogínyvérzés a páciens számára észlelhető egyetlen tünet.

  Amennyiben úgy érzi, Ön is érintett lehet a problémában, kérem keressen bizalommal.

  Dr. Sárközy Balázs

  Dr. Sárközi Balázs
  Dr.Sárközi Balázs vagyok. Fogászati- és fogsebészeti ellátást igénylő problémáikkal fordulhatnak hozzám. Diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem. Egyetemi diplomám megszerzése előtt fogtechnikusnak tanultam. A diploma megszerzését követően, annak érdekében ,hogy minél jobb ellátást nyújthassak a betegeimnek két szakvizsgát szereztem. Gyakorlati tudásomat hazai és külföldi pácienseim ellátásában mélyítettem a magán- ill. állami egészségügyi ellátóhelyeken Budapesttől Győrön át Szombathelyig. A konzerváló fogászat és fogpótlástan ill. dentoalveolaris szájsebészet szakorvosaként igyekszem fájdalommentes jó minőségű ellátást nyújtani és örömmel mondhatom, hogy gyakran okozok pozitív csalódást az engem felkereső embereknek. Kérdéseikkel forduljanak hozzám bizalommal, szívesen válaszolok!

  Dr. Pálóczi Tibor

  Dr. Pálóczi Tibor
  Fogorvosi diplomámat 2007-ben szereztem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán. Folyamatos szakmai munka mellett állandóan képzem magam, számtalan hazai és külföldi kurzuson tágítottam a perspektívákat és sajátítottam el új eljárásokat. Ezek közül néhány a 2012-es konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsga a Sote-n, 2014-es Master of Science of Dental Implantology a Münsteri Egyetemen valamint ez évben szereztem a MOBOT szervezésében a biológiai fogászat és komplementer medicina vizsgámat. 2016 óta használom a saját vér alapú PRF eljárást. Az Aranyalma fogászat munkáját implantológiai beavatkozásokkal támogatom.

  Dr. Feller-Kiss Ádám
  Fodor Zsuzsanna


  Vezető asszisztens, dentálhigiénikus, fogászati asszisztens

  Fodor Zsuzsanna vagyok 32 éves. 2014 óta dolgozom fogászati asszisztensként, 2017 óta pedig klinikai fogászati higiénikusként. Munkatapasztalatot szerezhettem nagy fogászati klinikán és kisebb családias légkörű fogászaton. 2020-ban született meg kisfiam. 2023 év végén tértem vissza a munka világába és csatlakoztam az Aranyalma csapatához.

  Öröm számomra ilyen jó közösségben dolgozni.

  Remélem lesz lehetőségem megismerni a pácienseinket és bizonyítani munkám iránt érzett elhivatottságom. Bízom benne, hogy tudásommal és lelkiismeretes munkámmal tovább erősíthetem a páciensek belénk vetett bizalmát.

  Szekeres Alice

  Szekeres Alice


  Dentálhigiénikus

  Szekeres Alice vagyok, klinikai fogászati higiénikus. Tanulmányaimat Németországban, Münchenben kezdtem 1998-ban fogászati asszisztensként. A gyakorlati képzés során kedvenceimmé váltak a fogkő eltávolítása és a sebészeti asszisztálás. A dentálhigiénia területén egyre többet gyakoroltam, 2012-ben szakképesítést is szereztem mint klinikai fogászati higiénikus, amely az ultrahangos fogkő eltávolítás mellett a kürettálásra, fogfehérítésre,  preventív tanácsadásra, egészséges szájhigiéniára való nevelésre is lehetőséget ad. Azóta a szakma elhivatott képviselője vagyok a sebészeti asszisztálás mellett. Mindkét területen nagy lelkesedéssel és szakmai gyakorlattal végzem szeretett munkámat az Aranyalma-Dent fogászati rendelőben.

  Németh Flóra


  Páciens koordinátor

  Csepige Bianka - Páciens koordinátor

  Csepiga Bianka


  Fogászati asszisztens , Páciens koordinátor

  Kaszás Eszter - Praxis menedzser

  Kaszás Eszter


  Praxis menedzser

  Galéria

  Aranyalma-Dent Kft.

  9022 Győr, Móricz Zsigmond rakpart 1/B +36 20 581 4420
  rendelo@aranyalmadent.hu
  Bejelentkezés telefonos egyeztetés alapján!

  Nyitvatartás:
  H-P 8-18

  Kapcsolat

  Ha kérdése van, írjon nekünk

   Aranyalma-Dent Kft. © 2020 - Minden jog fenntartva Impresszum Adatkezelési tájékoztató